Vilken härlig dag! Precis som förra helgen (och säkert helgen innan det också), så blev det brunch på Pampas och sedan mopsträff i Vasaparken. Jag trodde att gravid-illamåndet hade börjat lägga sig men i kön till brunchbuffén känner jag oset av all stekt mat .. Det var bara att släppa tallriken och springa på toaletten. Jobbigt är det allt. Hoppas att det går över snart. Stekos är inte att leka med. Förutom det så har min astma blivit tusen gånger värre under graviditeten. Jag har varit hos läkaren och kikat och tar nu dubbel-dos av båda inhalatorerna (?). Först kändes det fel att ta en massa astmamedicin men läkaren sa att det är farligare om jag inte får i mig tillräckligt med syre. Nu har det tyvärr blivit så tufft att jag får svårt att andas flera gånger per dag om jag slarvar med medicinen. Under brunchen så var det två kvinnor som tog upp varsin cigarett, de satt ändå en bit bort men vinden gjorde så att jag kom i kontakt med röken. Luftrören täpptes till och Odd fick kuta till bilen där medicinen låg. Gud vad jag önskar att vissa restauranger hade delar av uteserveringen rökfri. Ja menar, vissa uteserveringar får du inte ha med hunden till vilket är fine och då går vi någon annanstans, likaså bör det vara med rökning. Gissa om jag skulle bli glad då! Jag hoppas verkligen att astman blir bättre. Det är hemskt när luftrören tjockar till sig. Ja det var inte det jag skulle berätta om egentligen! Utan tips på salladsdressing. Jag har nog testat de flesta kända salladesdressingar som finns och jag måste erkänna att jag inte är ett fan av allt som är för tjockt eller smakar för mycket. Jag äter hellre sallad helt clean. Hemma har jag en hel uppsjö av allt ifrån passionsfrukt-vinigrette till annat men det slutar alltid med att jag går tillbaka till tre saker som jag älskar mest av allt på en sallad. Och det är olivolja, rödvinsvinigrette och aromat! Jag är uppvuxen på den mixen på en sallad och det är gudomligt gott .. och så enkelt! Tre delar olja, en del rödsvinsvinigrette och så mycket aromat som man vill. .. Kvällens pasta är det Odd som står för men salladen är min! Förresten stort tack för alla deckar-tips, ska inhandlas!