Här kommer några fler bilder från resan. Att lägga pengar på en resa som man får lära sig om champagne är en riktigt härlig investering till sig själv. Så fort man får en liten förståelse för vilken otrolig process det är att ta fram drycken (ibland 15 år!) så får man en helt annan respekt. Dessutom finns det så mycket goda champagner och viner här i världen att de vore tråkigt att beställa in saker som man inte tycker om, då är det bättre att lära sig vad man gillar. Att hälla i sig något bara för att skulle jag aldrig göra. Dock blir det lite svårt när man dricker mycket goda viner att man blir rätt kräsen när man är ute på krogen. Att beställa ett glas blaskigt rosé går inte längre. Då kan man lika gärna ta ramlösa. Men känslan av att få in de där perfekta glaset champagne är helt otrolig. De finns verkligen en anledning till att drycken är så mytomspunnen! På väg till ett Brasserie i staden Reims! Klänning är en vintage-favvo från Oscar De la Renta Anklever , ostron och champagne. Här kan man dö lycklig. Mitt underbara middagssällskap På väg till Krug, där de tillverkar deras champagne. Krug anses vara den lyxigaste champagnen, här ligger de i tunnor Den enorma vinkällaren. Skillnaden från vin är att champagne får jäsa en gång extra. Man tillsätter jäst och socker i flaskan och då uppstår "champagnen" .. Men de tar några år Vi drack från fantastiska flaskor från 1982. Lunch i solen! Johan som bland annat ordnar Pontus Avec-resa .. Alla dessa efterrätter! Hela gänget förutom Pontus själv. Tack alla ni för en resa jag inte glömmer! Vill ni själv dricka gott (och äta) så tycker jag att ni ska besöka restaurang Pontus på Brunnsgatan. Bara det är en upplevelse. Stort tips om ni kommer till Stockholm i sommar.