Jag har fått dille på kokos här nere. Jag som alltid avskytt smaken och doften av kokos tidigare, på grund av en redig fylla på Malibu som 15 åring. Nu äter jag kokosnötglass, bounty-choklad, kyckling med kokos, drinkar med kokos och även direkt ut en kokosnöt. Är de är inte märkligt hur smaker kan ändras? Och jag är inte på smällen så det har inte med de att göra. Hur som helst det kanske bara var intressant för min egen del. Nu ligger Odd under ett parasoll och jag har fastnat i min nya bok. Jag har försökt att undvika solen är borta, eller i alla fall att inte bränna mig. Jag ligger i skuggan jämt och har hög spf. Jag har smygläst några mail och har haft ett samtal med min assistent men annars inget jobb. Jag är faktiskt stolt över hur bra jag har lyckats "stänga av det". Jag tror att det är en framgångsfaktor, att verkligen ha semester när man har det och verkligen jobba när man jobbar. Jag ska se till att njuta ännu mer dom fyra dagar vi har kvar här. Sedan väntar ett späckat schema fram till april! Här hittar du biljetter till min föreläsningsturné i vår :- )