Jag är på en riktig drömresa här i Frankrike! Jag hängde ju med Caesar på Pontus (som äger restaurang Pontus som jag gärna hänger på) på hans "Pontus Avec-resa". Tre dagar i Paris och Champagne där man ägnar dygnets alla timmar (nästan i alla fall haha) till just att prova champagner och äta otroligt god mat. Ni vet ju att jag är väldigt mat-intresserad och champagne får man aldrig nog av så den här resan är helt perfekt för mig. Att dessutom få åka hit med riktiga proffs är verkligen ovärdeligt, jag lär mig så mycket! Igår ägnade vi dygnet i Paris och imorse tog vi tåget mot Champagne-distriktet. Idag har vi besökt Pol Roger och fått se hur det går till att göra deras champagne, sedan åt vi en otrolig god lunch på deras slott. Ikväll väntar en middag här i staden och imorgon .. Champagne-besök på Krug .. Så coolt!! Vi åt en otroligt god lunch uppe på kulturhuset i Paris. Så fin utsikt! Här har ni Pontus Frithiof! Utsikt från restaurangen i Paris. Jag hann inte se staden i och med att vi kom fram rätt sent och vi åt lunch i flera timmar .. Sedan har butikerna stängt i och med att det var söndag. Blir en resa hit igen! På restaurang Le Couple igår. Alltså kvällen var så hysteriskt kul. Personalen kom in med en stor gräddtårta till bordet bredvid och då kommer killarna på att de också vill ha gräddtårta så då kommer de på den fantastiska (!) ideén att vi skulle låtsas att Caesar och jag hade förlovat oss .. Så efter några minuter släcker de ner ljuset på restaurangen och den där jäkla tårtan kommer in, jag höll på att dö!! Vi var ju tvungen att kyssas också i och med att hela restaurangen kikade på oss och sa grattis. Inte för att de är dumt att kyssa Caesar direkt men jag blev helt röd i hela ansiktet .. Jobbigt värre ha ha Till något annat! Här ser ni vinkällaren hos Pol Roger. Jag kan inte beskriva hur stor den är, tänk typ hela Gallerian i Stockholm fast i en källare med sjukligt långa gångar där champagnen låg och blev klar De unika med Pol Roger är att de har folk som skruvar på flaskorna för hand varje dag!! Man skruvar på flaskorna för att få jästen att tillslut samla sig vid toppen. Lunch vid slottet i Champagne Här är vårt härliga gäng Så gott! .. Vi fick till och med dricka en champagne från 1973 .. Lyx!