Min morgon började med att åka till duktiga Elin för att sätta mig i frisörstolen. Håret växer så snabbt och behöver slingas för att få bort de gula som alltid kommer efter 10-12 veckor samt att klippa topparna. Åt en tallrik youghurt hemma med Gillis på morgonen men blev hungrig igen så jag köpte med frukost från Fabrique, valnötsfralla med leverpastej och saltgurka. Himmleskt god. Alltså bröd. Jag skulle nog kunna leva på gott bröd och bregott med havssalt för resten av livet. Tack vare bra produkter (LCC!) så har mitt hår hållt sig supefint och fräscht trots att jag inte klippt det på ett halv år. Jag använder mig av Long Lasting shampoo och balsam, hårinpackning varannan vecka, heat protector innan föning och få glans och nu efter sommaren har jag adderat in håroljan som är magisk! Allt är paraben och sulfatfritt vilketär viktigt för mig. ... Efter Elins magiska händer! Världens finaste svall Nu ska jag iväg på LCC:s lunch med vår första advisory board :- ) [showhide type="post" more_text="Show english translation..." less_text="Show less..."] I started off this morning with going to Elin's to get my hair done. My hair grows so quickly and needs highlighting to get the yellow tone out that always appears after 10-12 weeks and to get a trim. I had a plate of yogurt this morning with Gillis but I got hungry again and bought breakfast at Fabrique, a walnut bun with liver pate and pickled cucumber. It was divine. I mean bread. I could probably live off nice bread with Bregott seasalt butter for the rest of my life. Thanks to using good products (LCC!) my hear has stayed nice and healthy even though I haven't cut it in six months. I use Long Lasting shampoo and conditioner, the hair mask every other week, the heat protector spray before blow drying and to give it shine after the summer I've started using the hair oil - it's magical! All of the products are paraben and suphate free which is important to me. Now I'm off to a LCC lunch with our advisory board :- ) [/showhide]