... Dansat med Gillis till Happy Feet [X] .. Gett honom middag och nattat honom [X] ... Känt en annan bebis sparka i magen! Jippie! [X] ... Gjort knipövningar [X] Det är väl ungefär så min kväll har sett ut. Odd är iväg på en middag så Gillis och jag har haft en stund själva, himla mysigt. Precis när jag hade nattat honom och satt mig soffan så kände jag den där sparken. Den första riktiga kicken som liksom säger "här är jag mamma". Supercoolt, synd att Odd missade. Jag går in i vecka 22 imorgon och med Gillis kände jag första sparken vid vecka 23 så lite tidigare. Jag har ju livmodern i framvägg och då brukar det ta ett tag. Nu ska jag göra middag och så sätta mig och jobba i några timmar, får passa på när man är själv hemma. Jag ska göra min favoritmackor med ciabatta, kallrökt lax, pepparotssmör, avokado och gurka. Vissa flaggar ju rött för kallrökt lax i förpackning men utgångsdatumet är inte speciellt nära. Jag måste faktiskt erkänna att jag inte är speciellt hård när det gäller maten, jag fuskar rätt ofta. Det gjorde jag med Gillis också. Vissa kvinnor vill sluta med deo, nagellack och ändra kosten totalt. Jag är lite mer avslappnad av mig. Jag färgar håret, äter lite parmaskinka då och då, väljer min oxfilé mediumstekt när jag är på restaurang och ... en salamibit slinker väl ner trots att den inte är fryst i tre dygn och det är klart att jag kommer äta en pyttebit stilton-ost på julafton. Jag fuskar inte hela tiden men det händer. Det finns små risker men min personliga åsikt är skippa trista bufféer med mat som är framme. Jag skulle inte köpa en färdig smörgås i plastförpackning eller äta mat som ligger öppet från tillexempel ICAs färdiga disk som bara är att värma på. Hur resonerar ni? Hej där lilla tjejen! Det ska bli så roligt att träffa dig i april!