Jag var hos Gustafskliniken på Lidingö imorse för att undersöka mitt huvud som värker, trots fem dagar så har det inte blivit bättre. Jag fick en akutremiss till Sophiahemmet för att vara på den säkra sidan, två timmar senare fick jag lägga mig i en röntgen-maskin. Svaret var att det inte fanns en fraktur på skelettet eller blödning. Jag blev så lättnad när jag hörde det. Jag ska till alperna om två veckor med mina tjejkompisar och vill verkligen inte missa det. Värken är dock kvar men nu vågar jag äta värktabletter, dock hjälper det inte. Men nu vet jag i alla fall att det inte är någon fara. Men jag fick tips om att boka tid hos en naprapat, min nacke gör väldigt ont efter smällen och jag hittade en tid redan imorgon. Nu till något annat: Såhär ser jag ut idag förresten, Annons: underbar kashmirtröja i färgen aprikos finns här. Och ljusa vårjeans finns här. Jag firade min intakta skalle med att laga en god middag. Jag har försökt att ligga och vila i soffan men jag kommer inte ner i varv så då kunde jag lika gärna handla och laga något gott. Att sitta vid en skärm idag har däremot inte varit en höjdare men jag gör det en stund nu ändå. Jag behövde anmäla Sally till en danstävling. Hon är så modig som ska göra sin första tävling i disco i april efter tio veckors träning. Hur som helst, det här lagade jag ikväll. Jag fick inspirationen av en vän som la ut några enstaka bilder på rätten på instagram så jag har fått tolka den på egen hand. Jag har inget bra namn på rätten: Kyckling med parmaskinka, färska örter och en "supergod sås" på vitvin och fond typ .. :) Ingredienser (4 portioner) 4 kycklingfiléer 8 skivor prosciutto 1 kruka färsk basilika, hackad 1 kruka färsk persilja, hackad 1 citron, zest och saft 2 msk olivolja 2 vitlöksklyftor, pressade Salt och peppar Smör och olja till stekning Sås (jag höftade helt här, men gissar) Smör 3 dl vitt vin 1 dl kycklingfond koncentrerad i glasburk 1 tsk soya 4 dl grädde Svartpeppar Blanda I hop alla kryddor, skär ett snitt i kycklingen och fyll Rulla runt parmaskinka runt kycklingen och stek. Smält lite smör, häll i buljong, vitt vin, soya. Koka upp. Sen grädde, peppar och låt det sjuda. Smaka av och gör justeringar När parmaskinkan är stekt så ställ in kycklingen i ugnen för att bli helt klar. 200 grader till innertemperaturen kommer upp i 68 grader. Det tog typ 15 minuter. För er som inte har en ugnstermometer - KÖP. Jag hade inte kunnat laga mat utan den. Kokade ris till. Riktigt riktigt gott! Vad hade ni döpt rätten till? Kram