Åh vad jag önskar att jag hade fotograferat maten mer igår. Jag gjorde en supergod fishtacos när vi hade gäster. Idéen kom när jag gjorde rätten från en av de matkassar jag jobbar med men sedan utvecklade jag receptet. Perfekt rätt när gästerna har barn eftersom det går att anpassa med olika tillbehör. Jag förberedde allt på dagen vilket var skönt! Jag ställde in allt i kylen bara med plast på. Här kommer receptet: Pankopanerad torsk 1. Skär torsken i 1 cm långa delar. 2. Doppa bitarna i vetemjöl, sedan i uppvispat ägg, och slutligen i pankoströbröd kryddat med lite salt och peppar. 3. Sedan stekte jag fisken i pannan så att den fick gyllene färg på ytan. Dock stekte jag inte den färdig utan ställde in den i kylen när den hade svalnat. Eftersom jag gjorde fisken på dagen så var det lätt att stoppa in fisken på 175 grader i ugnen i 15 minuter innan det var dags att äta. Mango- och avokadosalsa: - Ett paket fryst mango - Två paket fryst avokado - Finhackad koriander - Lite rödlök - Olivolja - Saften från en lime - En nypa salt Till coleslaw använde jag: - Strimlad vitkål och morot. Sedan blandade jag in lite majonäs och soya. Tomatsalsa: - Finhackad tomat, rödlök, chili, koriander Wild card: - Mix av riven kokos, hackade jordnötter, olivolja, salt och lite chili. 10 av 10! Två enkla såser Limesås - Crème fraiche blandad med limezest och limejuice. Stark sås - Majonnäs blandad med srirachasås Som sagt, jag skulle ha fotat stegen men jag glömde bort det. När jag var klar med detta gjorde jag en kladdkaka i ugnen. Serverade den med vispad grädde och hallon. Min vän Sofia tipsade mig om att ha en klick vaniljglass i när jag vispade grädde. Supergott. Tjejer redo för middag! Annons: köp min klänning här. Kram!