Det är god mat från morgon till kväll här. Mycket skaldjur vilket gör mig lycklig. Vi tar in alla desserter på menyn både lunch och middag för att testa. Deras ostkaka här är gudomlig. Träningen och grönkål får vänta, allt har sin plats. Här är det semester och mat/vin-upplevelse. Jag är väldigt mån om vad jag äter till vardags men på semestern är det annorlunda. Jag är lite on och off-person. Jag hämtar kraft i kontraster. Klänningen lånad av Tara, från Sandro Lunchen igår blev på Saltxipi. En resturang i fjärde generationen. Vi pratade länge med sonen, pappan var hovmästarn, mamman stod i köket och bröderna styrde och serverade. Fantastiskt gott. Jag blev så rörd av deras stolthet i blicken. Jag gillar att ta in flera rätter så alla kan plocka lite under tiden men här verkar det inte vara okej att göra så. De vill att alla rätter får sin uppmärksamhet vilket ändå är fint. Det blir ett ganska klassisk italienskt upplägg. Två förrätter, en mellanrätt, varmrätt och efterrätter. Ingen av rätterna är speciellt stora. Dags för middag.... På Narru åt vi också fantastisk god mat. Pasta med svamp (ovan), bläckfisk, paprikor, abborre och så efterrätter. Hejdå från Matmeckat. Nu väntar lunch!