Idag har jag poddat med Sheila. Jag var i upplösningstillstånd när jag kom in i studion av en sak som hade hänt på morgonen (ingen fara egentligen, jag har bara för höga krav på mig själv ibland) men Sheila säger alltid så kloka saker så när jag hade gråtit en skvätt samlade jag mig och så poddade vi. I vanliga fall när man poddar så spelar det ingen roll hur man ser ut eller om mascaran hade runnit men vi sänder ju alla avsnitt i bild på You Tube "Isabella söker Sheila". Oavsett använder jag bara mascaror som sitter som berget. Tipsar om några här. Bästis och Ines (zooma in på hennes fantastiska ansikte). Min stickade tröja hittar du här och min scarf finns här. Jag ville muntra upp mig själv idag så jag var förbi Stureoptikern för att hitta nya solglasögon (de har alltid snygga modeller). Jag köpte ett par från Celine där tidigare men det kändes kul med nya par till Italien-resan över påsk. Det blev dessa! Det är samma "familj" som mina andra Celine men i metall istället... Och så blev det: ... Stora klassiska solglasögon från Bvlgari! Nu är jag redo för vår & sommar. Jag var förbi gymmet idag också och tränade. Jag invigde höga strumpor som är "inne". Är jag sist på bollen kanske? Dessa är ifrån Röhnisch (även resten av outfiten). Fördelen med höga strumpor är att man inte ser att mina tights ofta är förkorta. Jag behöver extra långa ben när jag köper träningstights men det är inte alla märken som har det. Till middag lagade jag en riktigt god och enkel salsicciapasta:Ingredienser (ungefärligt, följde inget recept):- 500–800 g salsicciafärs (eller salsicciakorv – gräv bara ur innehållet)- 4 vitlöksklyftor - 1 gul lök - 2 msk tomatpuré - Färsk chili (eller chili flakes)- Färska tomater - En näve färsk spenat (valfritt – för mer grönt) - Ca 1,5 dl alkoholfritt vitt matlagningsvin - En skvätt matlagningsgrädde - Färsk persilja - Pasta Så här gör du:1. Fräs hackad vitlök och lök i olivolja tills det doftar gott.2. Tillsätt salsicciafärsen och stek tills den fått färg.3. Blanda i tomatpuré, hackad chili och tomater. Låt allt bli mjukt.4. Häll på vitt matlagningsvin och låt det puttra ner en stund.5. Vänd ner en skvätt grädde och det mesta av persiljan och spenat. Låt puttra på låg värme.6. Koka pastan al dente och rör ner den i pannan.7. Toppa med resten av persiljan och servera direkt.Om du har parmesan hemma kan du riva över det efteråt. Jag hade tydligen det längst bak i kylen men jag glömde bort. Alla älskade rätten! Oj så glad man blir då. Nu ska jag duscha och välja en ny bok (läste ut Svärmodern igår, den får 3,5 av 5 för att jag inte gillade karaktärerna). Funderar på att börja med "blå längtan" av Elisabet Nemert. Vad tror ni om den?Kram!