Vi kom fram till Idre igår kväll och startade vistelsen på bästa sätt – med en middag på Kött & Fiskbaren. Efter en lång resdag var det skönt att slå sig ner, njuta av riktigt god mat och känna lugnet i fjällmiljön. Det är alltid något speciellt med att komma upp hit – Detta är mitt happy place. Idag har vi verkligen maxat tiden i backen! Barnen var ivriga och åkte ut redan vid 08.30 till barnbacken på egen hand (skönt att de har blivit så stora), medan Paul och jag tog en lite lugnare start och kom ut vid 09.30. Därifrån åkte vi non-stop fram till 17.45 – och det har varit helt underbart. Barnen har dessutom varit riktiga små äventyrare och spenderat mycket tid i Snow Park, där de har hoppat och testat nya trick. Gillis är superduktig och han får med sig Sally.Lunchen blev på klassiska Toppstugan Idrefjäll, där vi satt utomhus och åt pizza i solen. Det var verkligen länge sedan jag kände solen så här starkt i ansiktet. Jag ville knappt ha på mig solglasögon, för jag njöt av att känna solens strålar direkt mot ögonen. Efter en heldag i backen väntar nu en lugn kväll med middag och film i lägenheten/stugan. Jag ser redan fram emot ännu en dag på skidor imorgon! Jag har verkligen blivit skid-frälst. För några år sedan fick jag mer intala mig själv att jag gillar skidåkning men nu känns det snarare som en positiv drog, som man kan längta. Här kommer bilder från igår och idag: Stickad tröja finns här; Annons klicka här. Gillis har blivit så stor! ... Sally med! Men hon saknar sitt långa hår. Jag gör det varannan dag och varannan dag är jag glad över mitt "korta" hår. Hjort med klyftpotatis, tomatsallad och gulbetor med getost för mig och Paul. Gillis åt köttbullar och Sally åt oxrygg. Dunderfrukost (plus ägg) innan backen. Snow park med hopp och sånt Modigt! Jacka från Aimn och byxor från 8848 Altitude. Pizza på Toppstugan 17.45 tackade vi för oss, underbar dag. Kram!