Jag lagade mat igår, men skrev tyvärr inte ner några mått – så det är svårt att ge ett exakt recept på de här fantastiska kycklingbiffarna. Men här är vad jag använde:- 500 g kycklingfärs- Strimlade soltorkade tomater- Riven parmesan- Vitlök- Torkad rosmarin (från kryddburk)- Färsk persilja- Chili- KalvfondJag blandade ihop färsen med alla ingredienser ovan, och tillsatte även salt, peppar, ett ägg och lite ströbröd – det gör det lättare att forma biffarna. Tips: använd våta händer när du formar dem, så fastnar inte smeten i handflatorna.Sedan stekte jag biffarna tills de nästan var genomstekta och lade dem åt sidan på en tallrik. I samma stekpanna hällde jag i cirka 1,5 dl vitt matlagningsvin tillsammans med skyn som blivit kvar. Det fick koka upp, och så rörde jag ner 2 teskedar kalvfond. Därefter la jag tillbaka biffarna i pannan och lät dem sjuda några minuter i såsen. Under tiden kokade jag ris och slängde ihop en snabb sås på crème fraîche, persilja, chili, citron och lite honung – jag tog helt enkelt det jag hade hemma för att få till något syrligt och lite sött som matchade biffarnas sälta. Riktigt gott!Igår så tränade vi och tittade på film på kvällen. Först såg jag filmen Mathilda med Sally och när hon hade somnat tittade Paul och jag på Pulp Fiction (Gillis var hos en vän). Paul hade inte sett den och av Tarantinos filmer är det min favorit. Idag har Sally och jag rensat hennes garderob och ikväll kommer Nora på middag, skönt med lugna dagar. Vädret är inte på topp vilket uppskattas, då kan kan pyssla hemma utan dåligt samvete. Kram!