Idag så gjorde jag Tikka Masala hemma. Jag använde en tikka masala-krydda vilket förenklade rätten så då kunde jag lägga tid på att göra ett eget bröd till. Jag har googlat på naan/pitabröd förut men på alla recept har det stått minst en timma att tillaga. Sånt har man ju inte tid med en måndag mellan fotbollslämningar och läxor så därför var jag så glad när jag hittade detta recept. Det är ett enkelt bröd som man gör i en stekpanna! Man blandar ihop vetemjöl, mjölk, salt, bakpulver och solrosolja i en bunke. Jag delade upp degen på en skärbräda, plattade till med fingrarna och använde mig av en bunke upp och ner som hade denna form. Jag trycke öppningen av bunken på degen, precis som med en pepparkaksform. Perfekt size! Jag följde receptet när jag gjorde degen men när jag stekte brödet i stekpannan så använde jag olivolja och så la jag flingsalt på. Jag ville få en vacker yta på brödet och lite olivolja-glansigt. Brödet blev SÅ gott och det gick SÅ fort! Det tog 10 minuter att blanda ihop degen och platta till i rätt form och sedan 15 minuter att steka. Vid bordet så skar jag igenom brödet så att det blev som ett pitabröd. Hela familjen vill ha detta bröd till frukost imorgon också! Succé! Min Tikka Masala-gryta hittade jag på själv. Jag stekte vitlök, lök, morot, ingefära, hällde på Tikka masala-krydda, creme fraiche, matlagningsgrädde och så fick det puttra på med stekt kyckling i. Supergod måndagsmiddag :- ) Kram!