Jag åt lunch med Stina idag och hon ger mig alltid så bra tips på recept. Jag berättade att jag skulle ha gäster ikväll och äta gnocchi med tomatsås och kyckling men att jag behövde en efterrätt. Då tipsade hon mig om att göra cheesecake. Här är receptet. Egentligen skulle man göra cheesecake:n i små glas men Paul och jag tycker alltid att alla recept innehåller så fjuttigt med mat så jag tredubblade och gjorde allt i en skål istället. Mycket bättre! Jag kokade upp en hallonkompott med frysta hallon, strösocker och färsk citronsaft. Sedan vispade jag cheesecake:ns smet (är det samma till morotskaka...?) och smulade ner digestivekex. Jag gjorde många lager. Hur som helst, receptet är länkat ovan. Betyg: 5/5! Till middag så stekte jag kyckling i ugn. Stina tipsade mig att pensla filéerna med smör och soya - Blev väldigt bra. Sedan kokade jag upp en vanlig tomatsås. Min go to är gul lök, massor av vitlök, tomatpuré, hela tomater på burk, vitvinsvinäger, pyttelite socker och chiliflakes. Sedan stekte jag gnocchi, la på mozzarella så att det fick smälta. Jag serverade måltiden på fat med gnocchi med tomatsåsen på och kycklingen fick vara bredvid. Det fanns mer tomatsås så jag ställde det i en skål om man ville ta mer (kycklingen blev lite torr så det behövdes). Gjorde även en sallad till. Jag behöver köpa en ugns-termometer, det kommer att förenkla att laga kyckling :- ) Det blev en supermåltid. Tänk att jag bjöd folk på middag som jag inte kände så bra på en middag utan att ursäkta mig själv. Heja heja!