Idag har Paul och jag jobbat hemma hela dagen. Eller, under hela förmiddagen var vi i väg och fotade kampanjer men sedan har det mest blivit mail och samtal. Vi åt lunch på ett café och så har vi storhandlat. Så har vår tisdag sett ut. Vår lunch blev dock så sen så det fick bli en rostad smörgås med philadelphia och kalkon på och så kefir med flingor och torkade tranbär och mullbär till middag. Jag älskar känslan av att ha storhandlat. Att hemmet är fyllt av mat. Det känns tryggt och hemtrevligt. Vi har middagsrätter hemma för några dagar (har paus från Hello Fresh), det finns många olika bröd och pålägg att välja på och en massa frukt. Paul älskar digestivekex med honung som kvällssnack. Och så mycket smör i mellan. Jag har för mig att jag åt det när jag var liten men det skulle jag inte äta idag. Jag har verkligen tröttnat på honung. Däremot skorpor med smör och marmelad är gott! Jag insåg när vi handlade att vi verkligen har få rätter som snurrar runt hemma hos oss på barnveckor. Jag lagar veg-köttfärssås med pasta, alltid en kycklingrätt (typ curry) med ris, lax i ugn, tacos och egna små pizzor på tortillas. Om vi inte lagar maten på riktigt så blir det ofta pasta pesto till barnen och tonfiskröra på knäckebröd till Paul och mig. That's it. Jag ska utöka till fler rätter framöver. Det är inte det att jag inte tror på mig själv, idag är jag faktiskt mer bekväm i köket. Det är mer att "vi har fastnat". Paul och jag äter nästan alla måltider ute när vi är själva och när det är barnveckor så längtar vi efter tacosen och minipizzorna. Om ni skulle tipsa mig om en enkel rätt som är er to go jämt när fantasin tryter, vad hade ni lagat då? Kram.