Min mamma var här på en fika idag så jag bakade en kaka som Pauls mamma brukar göra - Nämligen en Silviakaka. Det är som en kärleksmums fast utan kakao och med vanilj istället. Man häller glasyr på kakan så den blir riktigt saftig. Recept finns här! Tänk en en vaniljsockerkaka dränkt i glasyr hehe Jag serverade kakan med vaniljglass och färska hallon. Mixen av det en ljummen söt kaka med det syrliga och kalla blir perfekt. Jag har verkligen insett att för att få en kaka väldigt fluffig och luftig så ska man vispa ägg och socker dubbelt så länge än vad man brukar. Då kommer det in luft i smeten. Innan mamma kom så lämnade jag Gillis i skidbacken med hans vänner, dag nummer två. Killarna åkte och hoppade mellan 11.00-16.30 med ett snabbt stopp för hamburgare. Veckan som väntar är rätt intensiv med möten, några roliga events och shoppa det sista som behövs innan vi flyger i helgen. Jag har inte direkt resfeber men det är någon fjäril som finns där i magen och flaxar. Vi har aldrig åkt till alperna med barnen tidigare och jag är så peppad på att visa dom hur det ser ut. Sedan är jag redan lite nojig över all packning och att inte glömma något. Vinterplagg och skidutrustning tar så mycket plats. Jag ska faktiskt börja packa redan i veckan och verkligen gå igenom att vi har allt. Hoppas att er helg var bra, Stor kram!