Igår firade vi skärtorsdag här och att det är påsklov! Sally och tre tjejkompisar gick ut som påskkärringar, på jakt efter godis. På kvällen stannade alla för middag och så körde vi musik på högsta volym och hade "party" efter. Kompisarna åkte hem vid 21.00. Jag fick ta två av mina silkessjalar i brist på andra. Istället för röda kinder så blev det fräknar och röda läppar.. Silkesjalarna kom tillbaka i fint skick. Gillis PS5 hade levererats så igår installerade vi allt. Vill ni veta en hemlighet? Paul tycker att jag köper för mycket saker/plagg till barnen så jag smugglade in paketet. Jag sa till barnen att som absolut inte får berätta för Paul för då hade han sagt att vi ska vänta till födelsedagen (hallå det är i november). Vi la kartongen i Gillis garderob. Jag smugglar ofta in saker hemma, nya skor, ett nytt soff-fodral etc... MEN jag har märkt att Paul gör samma sak fast med "prylar", typ högtryckstvätt och klockor på auktion. Finns det fler par som gör så?! Oavsett så har vi inte delad ekonomi så det spelar ingen roll egentligen. Imorgon kommer mamma, pappa, styvpappa och mina fyra syskon hit på påsklunch. Jag tänkte vara smart och förbereda en del innan. Jag gjorde en fransk potatissallad (ska ha varmrökt lax till) och... ... Så gjorde jag min egna första sill här i livet! Det var jätteenkelt. Vissa saker tror man är så svåra innan man testar. Sill var en sån sak för mig. Detta recept följde jag. När jag gjorde sillen så fick en vegetarisk lasagne gå i ugnen. Något som är svårt när man ska lära sig att laga mat, är vilken ordning som man göra allt. Det var klurigt i början men nu "sitter det". Rådet är att läsa mycket recept i början, efter ett tag så "klickar det till". Nästa moment som jag ska addera i min matlagning är att få in en stavmixer i rutinen, då kan man göra egna såser och röror. Nu blir det marsipan-ägg från Anthon Berg och en film med barnen. Påsen är underbar. Kram!