Efter att jag spelade in Sheilas och min podd idag så var jag hos Östermalmkliniken för att fortsätta min microneedling. Detta var andra gången och nu kunde vi gå lite djupare eftersom att Caroline såg att huden reagerade bra sist. Planen är att minska ärren (kommer aldrig gå att få bort helt) men att även få bort pigmentfläckar. Caroline berättade för mig att har man akneärr så får man ofta pigmentfläckar i dom. Det är därför som ärren alltid ser mörka ut. När Caroline använde dermapen (så heter varumärket) så la hon i blekning i serumet som då ska minska pigmentförändringen. Ser ni porerna vid näsan? Herregud vad jag längtar efter att de ska minska med nålarna. Sminket lägger sig nämligen så fult ovanpå. Andra sidan av ansiktet. Jag är SÅ tacksam över att aknen är borta, två roaccutan och en isotretonin-kur skulle det ta. Det är ca 20% risk att det kommer tillbaka så jag håller tummarna. Microneedling håller även borta aknen till viss del så det finns många fördelar. Om man går till en hudläkare så rekommenderar de också microneedling, slipning har man idag slutat tipsa om. Vid klockan tre så åkte vi till min mamma för att fira min lillasyster som fyller 23 år idag. Det är så bra att ha ett syskon som är född år 2000 för det blir buskenkelt att komma ihåg åldern då. Min mamma älskar att sy och har ett helt rum i huset bara för det. Hon pysslar också med ett dockskåp och skapar alla möbler i miniatyr. Himla kul att se. Hon sydde en tehuva till mig i julklapp som jag älskar. Den håller tekannan varm. Jag fick några frågor tidigare om man kunde beställa en sådan av henne och hon sa att hon gärna gör det! Lättast är egentligen att skriva till henne på instagram. @saltangen Min morfar. Han var chef för livgardet. När jag såg denna så inser jag att jag är dålig på att ha foton på familj och släktingar på väggen. Jag har precis fått upp barnen.... När vi kom hem vid halv åtta så lagade jag middag. Det blev ett himla liv efter min linsgryta igår, tydligen var mina mått tokiga. Men jag hade faktiskt en liter vatten i, linserna suger ju upp allt. Ikväll så gjorde jag en maträtt utifrån det jag hade hemma, och det gick himla fort.. Jag skippar måtten eftersom jag säkert gör helt fel. Jag är ju ingen stjärnkock direkt. Men i alla fall, jag la in kyckling i ugnen med en marinad på olivolja, persilja, citron, samba oelek och chili flakes. Jag gjorde ett streck med en kniv och smetade in marinaden där. Sedan stekte jag gnocchi (hade kvar två påsar från tjejmiddagen i fredags) och gjorde en sås med parmesan. Jag hade inget recept men jag blandade vitlök, grädde, crème fraiche, kycklingbuljong och en massa riven parmesan. Dock tog jag för mycket kycklingbuljong så såsen blev så salt att jag inte kunde äta den. MEN då googlade jag hur man räddar för salta såser och tydligen skulle man lägga i en okokt, skalad potatis i kastrullen. Det skulle tydligen suga upp allt salt - Och det fungerade. Hurra! Jag orkade inte göra sallad till men barnen fick skivade morötter och gurka i stavar som snacks innan maten. Maten blev succé hos min okräsna familj :- )