Den här helgen går verkligen i tema äta mycket och så gott som möjligt. Igår åt vi en fantastiskt god lunch på Le Tre Sorelle nere vid stranden, det ser ut som en turistfälla men majoriteten av gästerna är italienare själva och maten är enkel med supergod. Vi åt carpaccio på kronärtskocka och parmesan, buffalomozarella och vongole till varmrätt. Sedan väntade italiensk glass till efterrätt runt hörnet. Jag tar alltid allt med choklad och nutella. Mitt sällskap gillar allt med vanilj. På kvällen väntade en middag på Casa Angelina. Det var en av de bästa restaurangerna jag varit på i mitt liv. Fantastisk byggnad, avsmakningsmeny med pasta och skaldjur, 26 sorters vatten att välja på, en olivolja som fick mig gråtfärdig och det bästa av allt. Istället för att en ostvagn rullades ut efter efterrätten så kom det en CHOKLADVAGN. Herregud! Stora bitar av nougat som skivades upp. Är ni i Positano är det ett måste att besöka, fantastiskt. Hotellet är så fint! Nu väntar lunch uppe i bergen. Är dock fortfarande mätt efter frukosten. Lyxproblem...