När man har ett band runt handleden som blinkar All Inclusive går tankarna direkt till bufféer med endast pizza och hamburgare men det behöver inte vara så. Vi gillar all Inclusive för att det är så enkelt med två små. Inga vita dukar, lång väntan på att maten kommer eller rätter som barnen inte gillar. Här är det bara att plocka vad man är sugen på. Sist vi bodde på ett All Inclusive var på Teneriffa och om jag inte minns fel så var det fem stjärnigt men det här hotellet som har fyra stjärnor, har faktiskt bättre mat - Och då var det god mat där på deras fem restauranger. Här är salladsdelen lika stor som annan mat. Man beställer kött från en kock som tillreder på plats, det finns goda skaldjur och alltid många alternativ. Vårt hotell har en buffé som är öppen på dygnets alla måltider, där äter vi jämt. Sedan finns det en pizzeria och en medelhavsrestaurang som vi ska prova imorgon. Vid poolen finns det food trucks med våfflor, italensk glass och hot dogs. Jag är ingen drink-människa men några glas sangria har slunkit ner. Till frukost äter jag pannkakor med sirap och bär, till lunch gör jag en sallad. Idag blev det machesallad, tonfisk, oliver, fetaost, rädisor, broccoli, lök, frön och olivolja. Mums. Under middagen brukar jag äta köttet som steks och någon form av potatis. Det är så kul att ha många fina strandplagg. Även denna är ifrån Stylelevel. Jag tror att den är slut förtillfället men denna (adlink) är också jättefin. Nu sover gänget sin eftermiddagslur och jag ska påbörja en ny bok. Ha en bra dag!